Alternatív karácsonyfa (130 cm)

21.990 Ft24.990 Ft

Az alternatív karácsonyfa tökéletes helyettesítője egy hagyományos karácsonyfának – környezettudatos szemlélettel. Ideális megoldás arra az esetre, ha szeretnéd hosszútávon kiváltani az éves karácsonyfa vásárlást, ugyanakkor nem szeretnéd a műfenyőből lebomló mikroműanyagokkal szennyezni a környezeted. Támaszd neki egyszerűen a falnak, vagy ha a szoba közepén szeretnéd elhelyezni, rendelj hozzá plusz stabilizáló lábakat (2 db-ot).

Miért válaszd az alternatív karácsonyfát?

 • Hosszú távú megoldás: a következő évtized(ek)re meg van oldva a karácsonyfa kérdésed.
 • Egyszerűen tárolható: ha vége a karácsonyi időszaknak, egy mozdulattal becsúsztathatod az ágy alá, a polcokat leszerelve pedig akár a szekrény mögött is elfér jövő decemberig.
 • Könnyen dekorálható: a kis polcokat telepakolhatod kisebb figurákkal, a díszeket akár le is lógathatod róluk; ezen kívül bárhol szögelheted, fúrhatod, stencilezheted, rátűzheted a gyerekek Télapó-rajzát. A kreativitásnak csak a képzeleted szabhat határt, a díszítő elemeket pedig ugyanúgy variálhatod évről-évre, mint egy hagyományos karácsonyfánál.
 • Újrahasznosítható: ha meguntad, másra is felhasználhatod –  készülhet belőle polc, doboz, újságtartó, vagy ami az eszedbe jut!

A fa semmilyen felületkezelést nem tartalmaz. Ha szeretnéd, meghagyhatod így – ebben az esetben vigyázz, hogy ne érje nedvesség, illetve számolj azzal, hogy pár év alatt sárgulni kezd majd a fenyő (egy-két réteg lakk vagy átlátszó lazúr ezt jelentősen késlelteti). Ha kedved támad, később bármilyen színre lefestheted!

A fenyőfák rendelésre készülnek, várható elkészülési idejük 5 nap. Házhozszállítás Budapest bizonyos kerületeiben (II., III., IV., XIII.) és az északi agglomeráció területén megoldható; személyes átvételre Óbudán, a Bécsi út 451-ben van lehetőség időpontegyeztetést követően. (A képeken látható díszek és fényfüzér nem tartozék.)

Leírás

Alapanyaga 100% fenyődeszka, karácsonyfa alakzatban táblásítva.
Méret: 130 x  90 cm
Vastagság: 19 mm

További információk

Kérsz hozzá talpat?

Igen, kérek talpat, Köszönöm, nem kérek talpat

Érdekelhetnek még…

 • Karácsony

  Alternatív karácsonyfa (90 cm)

  Az alternatív karácsonyfa tökéletes helyettesítője egy hagyományos karácsonyfának – környezettudatos szemlélettel. Ideális megoldás arra az esetre, ha szeretnéd hosszútávon kiváltani az éves karácsonyfa vásárlást, ugyanakkor nem szeretnéd a műfenyőből lebomló mikroműanyagokkal szennyezni a környezeted.

  Miért válaszd az alternatív karácsonyfát?

  • Hosszú távú megoldás: a következő évtized(ek)re meg van oldva a karácsonyfa kérdésed.
  • Egyszerűen tárolható: ha vége a karácsonyi időszaknak, egy mozdulattal becsúsztathatod …