• Gyerek íróasztal (Charlie)

Ha szeretnéd felújíttatni egy régi bútorod, vagy magad szeretnéd elvégezni a munkát, de elkelne hozzá egy kis segítség, jó helyen jársz! Attól függően, hogy mennyire szeretnél tevékenyen részt venni a munkában, különböző lehetőségek közül választhatsz.


Gyerek íróasztal - fiókok

Tanácsadás

Egy bútorfelújítás, különösen, hogyha csak átfestésben gondolkozik az ember, elsőre egyszerűnek tűnhet, de nagyon fontos, hogy a megfelelő lépéseket végezzük el a tökéletes végeredmény érdekében. Elég bosszantó tud lenni, ha a friss festés bereped, átvérzik, vagy pár nap után magától lepereg a felületről. Bár meglepetések mindig adódhatnak, szerencsére a megfelelő lépések betartásával az ilyen jellegű hibák minimalizálhatók.

Ha teljes mértékben saját magad szeretnéd elvégezni a felújítást, de szükséged van némi szakmai tanácsra, választhatsz az online és személyes tanácsadás között.

Vintage éjjeliszekrény

Workshop

Ha érdekel a bútorfelújítás és van is olyan bútorod, aminek szívesen nekiállnál, viszont egyedül még nem mersz nekilátni; netalán hely- és eszközszűkében vagy otthon, örömmel látlak a műhelyemben!

A személyes workshop keretében csak a te bútoroddal foglalkozunk: megbeszéljük az elképzelésed, aztán együtt végigmegyünk a felújítás szükséges lépésein. A végén nem csak egy csodás felújított bútorral mész haza, hanem olyan tudással, amivel legközelebb bátran fogsz nekilátni egy-egy újabb felújításnak!

Teljes felújítás

Amennyiben sem időd, sem kedved nincs a bútorfelújításhoz, ellenben szeretnéd, hogy a nagyitól örökölt régi asztal megfiatalodva kerüljön a lakásodba, semmi akadálya!
Te elmondod az elképzelésed, én megvalósítom 🙂