Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • Felújított bútorok

  Fiókos hokedli (Marilyn)

  Régi fiókos hokedli immár felújítva gazdát keres. Marilyn elég ramaty állapotban került hozzám, de egy kis törődés és csinosítás után teljesen újjászületett. A lábak halványkék lazúrt, az ülőfelület enyhe krémfehér festést kapott, kék stencil mintával a sarkokban. Fiókja a gomb kivételével teljesen új, sárga előlapja üde színfoltja az egyébként visszafogott színvilágának. Ideális gyerekszobába, vagy kicsit bohókásabb berendezésű terekbe.

  Szállítás: mérete miatt …

 • Kész bútorok

  Geometrikus polc (Metri)

  Ez a polc vagány, geometrikus mintájával rögtön feldobja az otthonodat! Ideális könyvespolcnak, de a vonalak igazán csak akkor érvényülnek, ha kicsit szellősebben van megpakolva. Pillanatnyilag ez az egy darab van belőle, de ha gond lenne a méretével, külön megrendelésre egyedi méretben is elkészítem.

  Ha egyedi méretben szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot a csilla@fatiplimuhely.hu e-mail címen!

  Szállítás: hosszúsága miatt nem posta-kompatibilis; …

 • Játékok

  Geometrikus sakk készlet (falra akasztható)

  Ez a sakk készlet egyszerre játék és a lakás dísze: ha épp használaton kívül van, egyszerűen felakaszthatod a falra, de ha kedved támad játszani, könnyen leveheted a keretet a tábláról és már kezdődhet is a parti! A készlet minden eleme kézzel készül: a tábla mezőit 64 darab, egyenként festett fakocka alkotja, melyeket a felületkezelés után összeragasztok; a figurákat szintén egyesével …