Ha szeretnéd megvásárolni valamelyik bútort, kétféle átvételi lehetőség közül választhatsz: személyes átvétel Óbudán, vagy házhozszállítás Budapesten és pár környező településen. Sajnos a termékek mérete miatt a postázás nem megoldható.

Miután kiválasztottad a neked megfelelő átvételi módot és elküldted a megrendelést, e-mailben foglak keresni annak részleteivel kapcsolatban 🙂

Személyes átvétel:
Ha személyesen jönnél el a bútorért, egyeztetünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot, amikor el tudsz jönni érte – ez általában a hétköznap 11-19 órát jelenti, de akár hétvégén is megoldható az átvétel.
A cím a következő: 1037 Budapest, Bécsi út 451.Ingyenes házhozszállítás:

Budapest II., III. kerületében illetve a következő településeken a vásárlástól számított egy héten belül házhoz tudom vinni a megrendelést: Üröm, Solymár, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Piliscsaba, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Csobánka, Budakeszi. Ennek a pontos időpontját külön egyeztetjük e-mailben.


Házhozszállítás Budapest területén:

Lehetőséged van házhozszállítást kérni akkor is, ha budapesti vagy, de kívül esel a II. és III. kerületen. Ebben az esetben egy előre egyeztetett időpontban fogom elvinni hozzád a megrendelésed. A szolgáltatás ára: 5.000 Ft.